Sidst i april er der en flydebro i Augustenborg Havn

17. april 2022 Augustenborg

Augustenborg Brolaug har fået et stykke af den gamle badebro, som før lå ude ved badehusene. Badebroen gik desværre i stykker under en af stormene sidst på vinteren, så kommunen måtte fjerne hele broen.

“Brolauget var så heldig, at vi måtte få et stykke af flydebroen”, siger brolaugets formand, Lars Baumann, i en pressemeddelelse.

“Fremover vil flydebroen være at finde ved siden af vores slæbested. Det er vigtigt for brolauget og alle vandklubberne, at vi fremover får noget aktivitet på Augustenborg Havn”, fortsætter Lars Baumann.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil så gerne åbne havnen op for flere aktiviteter. Om det så er SUP, havkajakker, jollesejlads, Jetski, eller om der er nogle børn, der vil fiske krabber fra den gamle badebro, så skal alle være velkommen”.

“Jeg ved, at Sejlklubben i Augustenborg vil købe nogle krabbestænger og spande her til sommer, der kommer til at ligge i en trækasse, som alle frit kan låne”, siger Lars Baumann.

Brolauget forventer, at flydebroen kan benyttes i slutning af april måned, når de har fået alle både i vandet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...