Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv
Medina. Pressefoto
Medina. Pressefoto

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne.

Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten er der loungemusik med DJ og mulighed for at købe drinks i baren.

“Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert af bedste kvalitet”, siger Hotel Alsiks eventchef, Anne Kathrine Bruun Sørensen, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dørene åbnes klokken 18 og 18:45 serveres der en tre-retters menu, hvor hovedretten er buffet.

Efter spisningen er der koncert og fra 22:30 er der Afterparty med DJ.

Medina har i snart 10 år fyldt dansegulvene på de danske scener ned hits om fest og farver og mest af alt ulykkelig kærlighed.

Hvis du vil nyde den dinnerkoncerten, så køber du en billet på Hotel Alsiks hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også opleve Hjalmer

Hvis du også har lyst til at opleve Hjalmer til en dinnerkoncert i Sergenten, så kan du gøre det den 15. oktober – og billetten til den koncert, finder du på Hotel Alsiks hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...