Sidste chance for at opleve kunstudstillingen i Den røde lade

7. september 2017 Kultur

Det er noget helt særligt for Flensborg Fjords Kunst og Kulturforening, at kunne være med til at fylde ”Den røde lade” med kunst, med et styrket fællesskab og med muligheden for at give vores gæster en god og unik oplevelse.

Derfor denne opfordring til at tage turen forbi Gråsten, Landbrugsskolen og Den røde lade fredag, lørdag eller søndag, som er sidste chance for at opleve udstillingen, skriver Kunst og Kulturforeningen i en pressemeddelelse.

En kunstudstilling, som er bredt sammensat af 32 kunstneres værker, og som i sig selv viser, at kunsten har mange formål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag er der åbent fra kl. 13 til 17 og i weekenden fra 15 til 17.

Udstillingen er lavet i et samarbejde mellem Flensborg Fjords Kunst og Kulturforening, Kulturlandsbyen6300 og Gråsten Landbrugsskole.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...