Sidste chance for at se eller gense Papirmuseet

12. november 2020 Erhverv

Holder man af at gå i de hyggelige indkøbsgader i Papirmuseets By i Gråsten, så skal man snart afsted for at opleve det en sidste gang. De små huse rives ned for at give plads til en snorlige webshop – der skal stå helt færdig i starten af januar. Allerede nu er det første hus revet ned!

Et enkelt hus bevares og webshoppen indrettes, så det stadig er inspirerende at komme på indkøb – det kan man alle hverdage fra klokken 12-16.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk dog fra den 7 december er der lukket for direkte salg: Men webshoppen er åben døgnet rundt, skriver Karen-Marie Klip.

Navnet – Papirmuseets By – ændres til Karen-Marie Klip selv om det lokale ‘æ Papirmuseum’ sikkert holder ved en tid. Selve udstillingen med Papirmuseets samling er lukket ned.

Karen-Marie Fabricius håber på, der bliver tid til at rydde op i samlingen i løbet af 2021.

Det er Coronatiden, der har skubbet ekstra til en udvikling, der har været i gang længe. Det er over 10 år siden, Karen-Marie Klip & Papir startede webshoppen karenmarieklip.dk og det er kun gået fremad lige siden; men den store fremgang i salget på shoppen under Coronatiden har gjort det nødvendigt, at der indrettes efter en webshops behov.

Samtidig med opbygningen af den snorlige shop, så ryddes der grundigt op i sortimentet – så et stort lagersalg er startet.

Fremover satses der primært på de quillingprodukter, som virksomheden selv udvikler, producerer og pakker.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk