Sidste dag med cykelfærgen Rødsand

12. juli 2020 Broager

Det kan godt være, at vinden på Flensborg Fjord ikke byder cykelfærgen problemer, men færgeruten sejler bestemt ikke i smult vande økonomisk. Det kniber med opbakningen lige nu og derfor er søndag sidste dag, der sejles.

“Det ser ud til, at borgerne i nærområdet svigter lidt, fordi vi ikke kan sejle til Langballigau. Det er ikke så spændende at komme indenrigs, som det er at sejle til et andet land”, siger projektleder for færgen Gerhard Jacobsen, som sammen med de øvrige bag den lille færge, har bestemt, at færgen ikke sejler mere i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er kaldt til møder syd for grænsen og hos Aabenraa Kommune, hvor vi skal snakke om fremtiden. Det bekræfter os i, at vi har fat i noget af det rigtige, så når vi lige har sundet os ovenpå en ekstremt vanskelig Coronatid, så prøver vi at kigge ind i fremtiden”, siger Gerhard Jacobsen til SønderborgNYT.

Cykelfærgen sejler fra Egernsund via Marina Minde og Brunsnæs til Sønderhav og retur til Egernsund fire gange hver dag – og børn/børnebørn sejler gratis med i alderen op til 8 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...