Sidste dag med cykelfærgen Rødsand

12. juli 2020 Broager

Det kan godt være, at vinden på Flensborg Fjord ikke byder cykelfærgen problemer, men færgeruten sejler bestemt ikke i smult vande økonomisk. Det kniber med opbakningen lige nu og derfor er søndag sidste dag, der sejles.

“Det ser ud til, at borgerne i nærområdet svigter lidt, fordi vi ikke kan sejle til Langballigau. Det er ikke så spændende at komme indenrigs, som det er at sejle til et andet land”, siger projektleder for færgen Gerhard Jacobsen, som sammen med de øvrige bag den lille færge, har bestemt, at færgen ikke sejler mere i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er kaldt til møder syd for grænsen og hos Aabenraa Kommune, hvor vi skal snakke om fremtiden. Det bekræfter os i, at vi har fat i noget af det rigtige, så når vi lige har sundet os ovenpå en ekstremt vanskelig Coronatid, så prøver vi at kigge ind i fremtiden”, siger Gerhard Jacobsen til SønderborgNYT.

Cykelfærgen sejler fra Egernsund via Marina Minde og Brunsnæs til Sønderhav og retur til Egernsund fire gange hver dag – og børn/børnebørn sejler gratis med i alderen op til 8 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...