Sidste løbetur med Dusko Milovic ved styrepinden – han giver Nordborg Marathon videre

25. juli 2022 Kultur
Fra Nordborg Marathon 2021. Foto: Ole Kæhler
Fra Nordborg Marathon 2021. Foto: Ole Kæhler

Når løberne begiver sig ud på ruterne i Nordborg Marathon den 27. august, så er det for sidste gang med Dusko Milovic bag roret.

”Jeg har været med helt fra start i 2011 og løbet er vokset fra år til år. Nu er det på tide, at yngre kræfter overtager og vi har en fantastisk arbejdsgruppe, som fører løbet videre. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle vores sponsorer igennem årene, til alle hjælpere, til alle walkere og løbere, til Sønderborg Kommune, til alle journalister og ikke mindst publikum og alle de frivillige i arbejdsgruppen, som har taget Nordborg Marathon til sig”, siger Dusko Milovic i en pressemeddelelse. I 2021 var der flere end 800 deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ses lørdag den 27. august til et brag af en løbefest”, tilføjer han – og hans næste mål er, at han i 2023 står klar ved startlinjen til en Marathon-distance i Nordborg.

Du kan læse mere om de forskellige distancer og tilmelde dig på Nordborg Marathons hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...