Sidste løbetur med Dusko Milovic ved styrepinden – han giver Nordborg Marathon videre

Fra Nordborg Marathon 2021. Foto: Ole Kæhler
Fra Nordborg Marathon 2021. Foto: Ole Kæhler
25. juli 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Når løberne begiver sig ud på ruterne i Nordborg Marathon den 27. august, så er det for sidste gang med Dusko Milovic bag roret.

”Jeg har været med helt fra start i 2011 og løbet er vokset fra år til år. Nu er det på tide, at yngre kræfter overtager og vi har en fantastisk arbejdsgruppe, som fører løbet videre. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle vores sponsorer igennem årene, til alle hjælpere, til alle walkere og løbere, til Sønderborg Kommune, til alle journalister og ikke mindst publikum og alle de frivillige i arbejdsgruppen, som har taget Nordborg Marathon til sig”, siger Dusko Milovic i en pressemeddelelse. I 2021 var der flere end 800 deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ses lørdag den 27. august til et brag af en løbefest”, tilføjer han – og hans næste mål er, at han i 2023 står klar ved startlinjen til en Marathon-distance i Nordborg.

Du kan læse mere om de forskellige distancer og tilmelde dig på Nordborg Marathons hjemmeside.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...