Sig din mening i Alternativets Politiske Laboratorium

23. oktober 2016 Politik

Få indflydelse på Alternativets politik.

Det kan du få ved at deltage i et politisk laboratorium og Alternativet Sønderborg invitere til netop Politisk Laboratorium over emnet: “Et sammenhængende Danmark/Sønderjylland”, skriver forperson for Alternativet Sønderborg Lokalforening Karsten Fyhn i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det Politiske Laboratorium er på Sønderborg Bibliotek på lørdag fra 13 til 16.

Et politisk laboratorium er et møde, hvor vi udvikler Alternativets politik, og på det kommende møde vil vi gerne udvikle vores lokal politik for et sammenhængende Danmark og Sønderjylland.

Mødet starter med et oplæg af Alternativets nyvalgte lokale folketingskandidat Gorm Dalgaard, der er 29 år og bor i Varnæs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter oplægget får alle gennem gruppe arbejde og diskussioner mulighed for at komme med ideer og meninger om hvad Alternativets politik for et sammenhængende Danmark skal være.

Emnet for det politiske laboratorium er sammenhæng mellem land og by, vi ønsker at forbedre lokalsamfundets sociale, miljømæssige og økonomiske udvikling.

Alle kan deltage i laboratoriet

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvordan gør vi lokalsamfundet bedre?

Hvordan sikrer vi sammenhæng mellem land og by? – og mellem Sønderjylland og resten af Danmark?

Hvordan gør vi Sønderjylland og Danmark et bedre sted at bo? 

Dette kan omfatte mange forskellige emner som for eksempel: uddannelse, skoler, miljø, klima, landbrug, økologi, natur, familieliv, samarbejde mellem borgere, virksomheder og kommuner, transport, infrastruktur, kultur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet er åbent for alle, der er altså intet krav om medlemskab af Alternativet, tværtimod er alle, der har gode ideer og interesse i dagens emne, velkomne til at deltage i det politiske laboratorium.

Alternativet afholder i disse uger en lang række politiske laboratorier rundt om i Danmark med emnet “Et sammenhængende Danmark”. Fra disse møder vil der blive samlet ideer og meninger, som så vil blive samlet og danne udgangspunkt til at formulere en samlet politik for Alternativet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...