Sig din mening i Alternativets Politiske Laboratorium

23. oktober 2016 Politik

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Få indflydelse på Alternativets politik.

alternativet

Det kan du få ved at deltage i et politisk laboratorium og Alternativet Sønderborg invitere til netop Politisk Laboratorium over emnet: “Et sammenhængende Danmark/Sønderjylland”, skriver forperson for Alternativet Sønderborg Lokalforening Karsten Fyhn i en pressemeddelelse.

Det Politiske Laboratorium er på Sønderborg Bibliotek på lørdag fra 13 til 16.

Et politisk laboratorium er et møde, hvor vi udvikler Alternativets politik, og på det kommende møde vil vi gerne udvikle vores lokal politik for et sammenhængende Danmark og Sønderjylland.

Mødet starter med et oplæg af Alternativets nyvalgte lokale folketingskandidat Gorm Dalgaard, der er 29 år og bor i Varnæs.

Efter oplægget får alle gennem gruppe arbejde og diskussioner mulighed for at komme med ideer og meninger om hvad Alternativets politik for et sammenhængende Danmark skal være.

Emnet for det politiske laboratorium er sammenhæng mellem land og by, vi ønsker at forbedre lokalsamfundets sociale, miljømæssige og økonomiske udvikling.

Alle kan deltage i laboratoriet

Hvordan gør vi lokalsamfundet bedre?

Hvordan sikrer vi sammenhæng mellem land og by? – og mellem Sønderjylland og resten af Danmark?

Hvordan gør vi Sønderjylland og Danmark et bedre sted at bo? 

Dette kan omfatte mange forskellige emner som for eksempel: uddannelse, skoler, miljø, klima, landbrug, økologi, natur, familieliv, samarbejde mellem borgere, virksomheder og kommuner, transport, infrastruktur, kultur.

Mødet er åbent for alle, der er altså intet krav om medlemskab af Alternativet, tværtimod er alle, der har gode ideer og interesse i dagens emne, velkomne til at deltage i det politiske laboratorium.

Alternativet afholder i disse uger en lang række politiske laboratorier rundt om i Danmark med emnet “Et sammenhængende Danmark”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra disse møder vil der blive samlet ideer og meninger, som så vil blive samlet og danne udgangspunkt til at formulere en samlet politik for Alternativet.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...