Signe Svendsen helt alene på scenen i Kultursalen

13. september 2022 Kultur
Signe Svendsen. Pressefoto
Signe Svendsen. Pressefoto

Fredag den 25. november vil Signe Svendsen være helt alene på scenen i Kultursalen i Augustenborghallerne. Men med sine historier, et arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, opstår der sammen med publikum et rum, så hun aldrig står der ensom.

“Det glæder vi os til at opleve sammen med vort publikum i Kultursalen i Augustenborghallerne. Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget: Fællesskab, nærvær, medmenneskelighed og relationer”, siger musikansvarlig fra Midtals Idrætsforenings kulturhold, Poul Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Signe Svendsen både rører og underholder på samme tid, og sangenes fortællinger er iklædt en musikalsk enkelthed, der gør dem familiære og får dem til at kravle helt ind under huden.

Hun har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Signe Svendsen har turneret flittigt og har et trofast publikum og har lige spillet på Tønder Festivallen. Hun har udgivet tre albums og et nyt album udkommer den 14. oktober i år. Genremæssigt bevæger hun sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver en stor musikalsk oplevelse når Signe Svendsen går på scenen i Kultursalen i Augustenborg. Koncerten starter klokken 20, og der kan købes billet på Midtals Idrætsforenings hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...