Sikkerhedsfilm på vinduerne kan få indbrudstyve til at opgi’ at komme ind

17. februar 2019 Erhverv

Ideen til at starte egen virksomhed kan komme på mange måder – og for Bjarne Holm Greisen var det de mange indbrudstyve, der gav ham inspirationen.

“Jeg har – for at bremse de mange indbrud i Sønderborgområdet, hvor min mor har haft tre indbrud – startet nyt firma, hvor vi sælger og  monterer sikkerhedsfilm til vinduer”, siger Bjarne Holm Greisen til SønderborgNYT.

“Ideen kom efter de indbrud min mor havde en frygt for at endnu en indbrudstyv smadrede et vindue og trængte ind og jeg har gennem et halvt år ledt efter og fundet sikkerhedsprodukter til priser, der gør, at private også har råd til at få sikret deres hjem”, siger Bjarne Holm Greisen, der er fra Sønderborg – men nu har adresse i Harrislee.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans produkt er en såkaldt sikkerhedsfilm, der limes på vinduer.

Filmen, der sættes på vinduerne, gør det besværligt for indbrudstyven at komme indenfor. Filmen får ruden til at være næsten lige så sikker, som hvis den var af skudsikkert glas.

Et par fordele mere, ved at få filmet sine vinduer, er, at filmen hjælper med at holde på varmen i boligen og den blokerer for UV-stråler.

Læs mere og find kontakt-info HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...