Sikkerhedsstyrelsen advarer mod farligt fyrværkeri

31. december 2016 REGIONALT

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

Sikkerhedsstyrelsen har i forbindelse med sin årlige kontrol med fyrværkerisalg fundet ulovligt fyrværkeri, der er solgt til forbrugerne som værende lovligt fyrværkeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fremgår af Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Det drejer sig om fyrværkeribatterierne Black Out Eight og Six best possible fra J Fireworks med produktionsår 2016. Styrelsen har fået oplyst, at J Fireworks har stoppet salget den 25. december.

Styrelsen har imidlertid fundet de ulovlige batterier til salg hos Krudtteltet, som har salgssteder flere steder i landet.

Fyrværkeribatterierne er ulovligt sammenluntede, så de udgør et stort fyrværkeribatteri fremfor flere små. Det betyder, at de ikke længere er godkendte til at kunne sælges i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man som forbruger har købt et af batterierne, så MÅ de derfor ikke afskydes. De sammenluntede batterier er ulovlige, og kan være farlige, da de indeholder store mængder krudt. Derfor opfordrer styrelsen indtrængende forbrugerne til at levere batterierne tilbage, hvor de er købt.

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...