Sikkerhedsstyrelsen advarer mod farligt fyrværkeri

31. december 2016 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Sikkerhedsstyrelsen har i forbindelse med sin årlige kontrol med fyrværkerisalg fundet ulovligt fyrværkeri, der er solgt til forbrugerne som værende lovligt fyrværkeri.

Det fremgår af Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Det drejer sig om fyrværkeribatterierne Black Out Eight og Six best possible fra J Fireworks med produktionsår 2016. Styrelsen har fået oplyst, at J Fireworks har stoppet salget den 25. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Styrelsen har imidlertid fundet de ulovlige batterier til salg hos Krudtteltet, som har salgssteder flere steder i landet.

Fyrværkeribatterierne er ulovligt sammenluntede, så de udgør et stort fyrværkeribatteri fremfor flere små. Det betyder, at de ikke længere er godkendte til at kunne sælges i Danmark.

Hvis man som forbruger har købt et af batterierne, så MÅ de derfor ikke afskydes. De sammenluntede batterier er ulovlige, og kan være farlige, da de indeholder store mængder krudt. Derfor opfordrer styrelsen indtrængende forbrugerne til at levere batterierne tilbage, hvor de er købt.

Artiklen fortsætter under annoncen

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...