Simon Faber er ny bestyrelsesformand i Sønderjyllands Symfoniorkester

26. januar 2022 Kultur
Bjarne Rasmussen og Simon Faber. Pressefoto
Bjarne Rasmussen og Simon Faber. Pressefoto

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen har beskikket Simon Faber som ny bestyrelsesformand for Sønderjyllands Symfoniorkester. Simon Faber, er tidligere overborgmester i Flensborg, projektleder for markeringen af 100-året for Genforeningen, samt medlem af flere bestyrelser.

Simon Faber efterfølger Bjarne Rasmussen som efter eget ønske, grundet sin alder, har ønsket at fratræde som bestyrelsesformand, skriver Sønderjyllands Symfoniorkester.

Bjarne Rasmussen har i 10 år har været medlem af bestyrelsen – heraf de seneste fem år som formand. I sin tid som bestyrelsesmedlem og har som formand været en af de centrale kræfter i det bestyrelses-organisatoriske arbejde på en lang række fronter og har således været med til at bringe orkestret på rette spor efter en af de mest turbulente perioder i orkestrets liv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...