Simon Faber er ny bestyrelsesformand i Sønderjyllands Symfoniorkester

26. januar 2022 Kultur
Bjarne Rasmussen og Simon Faber. Pressefoto
Bjarne Rasmussen og Simon Faber. Pressefoto

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen har beskikket Simon Faber som ny bestyrelsesformand for Sønderjyllands Symfoniorkester. Simon Faber, er tidligere overborgmester i Flensborg, projektleder for markeringen af 100-året for Genforeningen, samt medlem af flere bestyrelser.

Simon Faber efterfølger Bjarne Rasmussen som efter eget ønske, grundet sin alder, har ønsket at fratræde som bestyrelsesformand, skriver Sønderjyllands Symfoniorkester.

Bjarne Rasmussen har i 10 år har været medlem af bestyrelsen – heraf de seneste fem år som formand. I sin tid som bestyrelsesmedlem og har som formand været en af de centrale kræfter i det bestyrelses-organisatoriske arbejde på en lang række fronter og har således været med til at bringe orkestret på rette spor efter en af de mest turbulente perioder i orkestrets liv.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...