Sind-medlemmer bagte masser af julekager

17. december 2021 Samfund

Torsdag aften var en gruppe af Sinds medlemmer samlet i Bageriet Kock og de fleste havde en pårørende med, så der var ekstra mange, som kunne hygge sig sammen, mens der blev bagt kager til julen.

Bagermesteren gav en kort indtro til, hvordan dejen skulle håndteres – og så gik det ellers let og elegant med at få lagt småkager på bagepladerne, så de kunne blive kørt i ovnen og bagt.

“Det er rigtigt hyggeligt at være med og det får os jo i julestemning”, siger Helle, som er en af dem, der havde meldt sig til bageaftenen.

Ikke nok med, at der blev bagt – der skulle også spises pizza – og den opgave blev klaret på bedste vis.

Sind har fået en pose penge fra en pulje, der kaldes 1000 venskaber – og de penge får Sind i Sønderborg også glæde af. Blandt andet gennem torsdagens bageoplevelse

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...