Singlemænd betaler en høj pris

26. november 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Alt for mange mænd går rundt uden nære relationer eller nogen de kan tale med om personlige ting. Sådan lyder konklusionen i en ny undersøgelse fra fra Forum for Mænds Sundhed med over 1000 mænd i alderen 30-75 år.

“Kvinder har mange at tale med om emotionelle ting, men mange mænd har kun partneren. Når de så enten ikke har en partner eller konen forsvinder i en skilsmisse, så er mændene rigtig meget på den”, siger chefpsykolog og formand for Forum for Mænds Sundhed, Svend Aage Madsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mænd har et behov for en partner for at kunne tage sig sammen i forhold til deres livsstil. Det er konen, som skal sørge for en bedre kost og for, at manden kommer til lægen i rette tid, siger Svend Aage Madsen.

Mænd der er single og ikke lever i et parforhold, har en meget dårligere livsstil. De ryger mere, drikker mere og motionerer mindre. Og det koster i gennemsnittet en mand, som er single, syv år af levetiden.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...