Sjov & Musik i Sønderborg er tæt på at have alt på plads

Sjov og Musik. Arkivfoto: Ole Kæhler
Sjov og Musik. Arkivfoto: Ole Kæhler
1. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Et hold borgere, socialt udsatte, hjemløse, de lige, de runde, de skæve og de firkantede, bygger i fællesskab en fest for fællesskabet og den er både for børn og voksne.

Projektet er et non-profit lokalt musikprojekt, som kommunen og politiet har givet tilladelse til: Fire shows med tre timers musik under åben himmel og gratis adgang.

”Sponsorerne er erhvervslivet og privatpersoner”, siger initiativtager Martin M. Jakobsen i en pressemeddelelse. Musikere og andre optrædende er frivillige på lige fod med andre hjælpere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag den 18. maj: Rønhaveplads

Lørdag den 22. juni: Apotekerhaven

Lørdag den 20. juli: Kongevejsparken

Lørdag den 3. august: Apotekerhaven

”Hvis der er nogen, som vil stå for salg af øl og vand, så må de gerne sende en mail, så vi kan få søgt bevilling”, siger Martin M. Jakobsen, som har mailadresse: [email protected]

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...