SKAAL: Velkommen til øllets dag

2. september 2021 Erhverv

Lørdag er det ‘Øllets dag’ og det skal selvfølgelig fejres på SKAAL på Rådhustorvet i Sønderborg, hvor der fra klokken 15 kan købes smagsprøver på hele 24 forskellige slags øl.

“Vi får også besøg af to lokale bryggere, Kim Jørgensen fra Hops & Haze Brewing og Kristján Sigurleifsson fra Harbour Mountain, som står klar til en god snak om øl – de to bryggere har hver fået tre af vores fadølshaner til rådighed i dagens anledning”, siger SKAALs daglige leder, Henrik Danekilde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Harbour Mountain producerer en bred vifte af forskellige øl stile, oftest klassiske eller old school stile. Øllene bærer navne fra musikkens verden og der er en klar forbindelse mellem musikken og øllene. Bag virksomheden står Kristján Sigurleifsson, kontrabassist i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Kim Jørgensen fra Dybbøl har hjemmebrygget i fem år og skabt sig et lille navn på de sociale medier, HOPS & HAZE Brewing. Kim Jørgensen har en ekstrem lille produktion på ca 250 liter i måneden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber, der er rigtigt mange, som kigger indenfor, hvor der skal snakkes om øl, mens der smages”, siger Henrik Danekilde til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49