Skal din virksomhed også bo i Domicilet?

20. januar 2020 Erhverv

Skal du og din virksomhed også bo i Domicilet, hvor der er en lang række lokaler i forskellige størrelser, som skal udlejes til mindre virksomheder, hvor der er fra en og op til ti medarbejdere?

“Så giver det rigtig god mening at komme ud til os og se lokalerne, når vi har både reception og fremvisning fredag den 31 januar fra klokken 13”, siger Værkstrådets direktør, Michael Hamann, til SønderborgNYT.

Lokalerne lejes ud til en fast pris pr kvadratmeter.

“I huslejen er der inkluderet lys, varme og internet, så der er altså ikke ekstra omkostninger oveni huslejen”, siger Michael Hamann. Domicilet har adresse på Ellegaardvej 36 i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

De virksomheder, som flytter ind, kan bruge den nyistandsatte fælles spise- og kaffestue, hvor de kan møde husets andre lejere.

“Hvis man sidder alene på sit kontor hele dagen, så er det rart, man har nogle, som man kan snakke med i pauserne og ligessom have en slags kollegialt forhold til”, siger Michael Hamann. Han fortæller, der også er et kontor, hvor en medarbejder tager imod post og pakker til lejerne.

“Det gør, at man ikke er låst til stedet blot for at sidde og vente på en pakke”, siger Michael Hamann, der håber at se nye lejere og gerne nogle af de virksomhedsejere og -medarbejdere, der tidligere har haft arbejdsplads på adressen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En service mere er, at hvis der kommer gæster til en virksomhed, så tager Domicilets medarbejder imod dem ved indgangen og guider dem til den rigtige dør”.

Tidligere blev udlejningen administreret fra Odense, men nu ejer Sønderborg Kommune bygningen og Vækstrådet har lejet den af kommunen, så mindre og nystartede virksomheder kan få tag over hovedet til en rimelig pris.

Domicilets hjemmeside hedder Domicilet6400.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk