Skal du energi-renovere – så ring til Charlie

18. februar 2016 Sundeved

Rigtigt mange boligejere har forlængst opdaget, det er sund fornuft at energioptimere boligen, så det med at fyre for gråspurvene får ende. En sidegevinst er desuden, at når de penge, der energi-renoveres for, er tjent hjem, så bliver der ligefrem flere penge til hverdagen.

Charlige beregner dit energitilskud ganske gratis.

Charlie beregner dit energitilskud ganske gratis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du blandt de mange, der går og overvejer at få gjort lidt ved boligen, så er giver det rigtig god mening at ringe til Charlie, fordi han er  ekspert i netop energi-renovering.

“Når en boligejer ringer til mig, så tager jeg på besøg og gennemgår boligen. Når det er gjort, så foreslår jeg nogle løsninger og regner ud, hvor lang tid der går, inden pengene er tjent hjem”, siger Charlie Lemtorp til SønderborgNYT.

Inden Charlie begynder at drysse forslag ud til boligejeren, så skal der snakkes om forventninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energitilskud

“Når boligejeren har bestemt sig for, hvad der skal gøres ved boligen, så hjælper jeg med at få nogle håndværkertilbud hjem og vi går dem igennem sammen. Jeg sørger også for at der bliver søgt energitilskud, inden der bestilles en håndværker, som skal udføre arbejdet”, siger Charlie Lemtorp.

Håndværkere kan også klare det med at søge energitilskuddet. De gør det ved at ringe til Charlie på 5188 2007 – eller besøge hans hjemmeside: energicharlie.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk