Skal du ha’ en rolle i Enkeland på Cathrinesminde Teglværk?

17. januar 2022 Kultur

Søndag havde Cathrinesmindes Venner inviteret interesserede aktører til infomøde om stykket, Enkeland, prøveforløb mv. På mødet fortalte romanforfatteren, Karsten Skov, om inspirationerne til ”Enkeland” og instruktør Kristian Hald om hans arbejde med aktørerne til skuespillet.

Brian Wind-Hansen har lavet en superfin dramatisering med stærke billeder og der er mange gode roller til både kvinder og mænd i alle aldre og der er også et par rigtig gode børneroller – en pige ca. 10 år og en pige 6-8 år, en dreng ca. 14 år og en dreng 7-10 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der brug for både skuespillere og folk bag ved scenen som praktiske hjælpere med kostumer, scenografi og rekvisitter med videre og en instruktørassistent samt sufflør, skriver Cathrinesminde Venner i en pressemeddelelse.

Premieren er planlagt til onsdag den 15. juni kl. 19.30 og derefter er der forestillinger fra torsdag den 16. til og med søndag den 19. juni.

Prøverne starter i slutningen af februar.

Spred gerne budskabet og invitere alle som kunne være interesserede i at være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du lyst til at være med, så skriv direkte til instruktør Kristian Hald på kristian@haldjensen.dk – så får du tilsendt prøveplan mv.

Du er også velkommen til at ringe til ham på tlf. 23 98 43 09, hvis du har spørgsmål.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...