Skal du ha’ en rolle i Enkeland på Cathrinesminde Teglværk?

17. januar 2022 Kultur

Søndag havde Cathrinesmindes Venner inviteret interesserede aktører til infomøde om stykket, Enkeland, prøveforløb mv. På mødet fortalte romanforfatteren, Karsten Skov, om inspirationerne til ”Enkeland” og instruktør Kristian Hald om hans arbejde med aktørerne til skuespillet.

Brian Wind-Hansen har lavet en superfin dramatisering med stærke billeder og der er mange gode roller til både kvinder og mænd i alle aldre og der er også et par rigtig gode børneroller – en pige ca. 10 år og en pige 6-8 år, en dreng ca. 14 år og en dreng 7-10 år.

Der brug for både skuespillere og folk bag ved scenen som praktiske hjælpere med kostumer, scenografi og rekvisitter med videre og en instruktørassistent samt sufflør, skriver Cathrinesminde Venner i en pressemeddelelse.

Premieren er planlagt til onsdag den 15. juni kl. 19.30 og derefter er der forestillinger fra torsdag den 16. til og med søndag den 19. juni.

Prøverne starter i slutningen af februar.

Spred gerne budskabet og invitere alle som kunne være interesserede i at være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du lyst til at være med, så skriv direkte til instruktør Kristian Hald på [email protected] – så får du tilsendt prøveplan mv.

Du er også velkommen til at ringe til ham på tlf. 23 98 43 09, hvis du har spørgsmål.

Skrevet af: Redaktion [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...