Skal du ha’ et sæsonjob i Universe?

4. december 2020 Erhverv

Universe Science Park er på udkig efter et stort antal af de helt rigtige sæsonansatte til den kommende åbningssæson. Parken skal i alt bruge 140 medarbejdere, der kan sætte gæsterne i første række.

“Vi har nu taget hul på ansættelsesprocessen for at finde et endnu højere antal af de mest servicemindede medarbejdere til en ny spændende sæson i Universe. Vi søger efter personale til alle funktioner i parken såsom billet, butik, renholdelse, spisesteder og de mange attraktioner”, siger HR- og administrationschef Bodil Agnete Christensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parken har de seneste år haft en stor stigning på 40 procent i antallet af sæsonansatte.

I 2015 var der 100 sæsonansatte i Universe, og de seneste år har parken forøget antallet til de nu 140 sæsonmedarbejdere, der søges til sæsonen i 2021.

Universe skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse, det er dog et krav, at ansøgerne skal kunne tale og forstå dansk.

Hele udvælgelsesprocessen starter med en ansøgning, der efterfølges af en jobworkshop, en uddannelsesdag og til sidst et sæsonjob i Universe. Ansøgningsfristen er søndag den 10. januar 2021, og der skal ansøges online via parkens jobportal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Til sæson 2021 søger vi medarbejdere, der kan give vores gæster mindeværdige oplevelser. Det er helt afgørende, at man som sæsonansat hos os er imødekommende og har lyst og mod på at sætte sig ind gæsternes behov og gøre en forskel for deres dag i parken. Vigtigt er også, at man indgår i det store fællesskab af meget engagerede sæsonmedarbejdere, som hver dag gør deres bedste for at skabe smil på læben både hos gæster og kolleger”, siger Bodil Agnete Christensen.

Universe Science Park går endnu en spændende sæson i møde næste år, med flere nyheder i parken og længere åbningsdage i højsæsonen. En helt ny attraktion Fire Zone, der vil give gæsterne muligheden for at opleve ild og brand på tætteste hold, indvies på åbningsdagen, samt en stor virtual reality nyhed – VR Bumper Cars. VR Bumper Cars er de klassiske radiobiler med den nyeste VR teknologi, der giver gæsterne en usædvanlig og ny oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye attraktioner og de nuværende attraktioner kræver endnu flere dygtige medarbejdere til de besøgende i parken og de ansatte spiller en helt afgørende rolle i at give gæsterne den unikke og anderledes oplevelse, der er kendetegnende for Universe Science Park.

Fakta

For at være sæsonansat i Universe skal man være fyldt 18 år inden den første vagt.

Der vil dog være enkelte sæsonstillinger til unge under 18 år, der har afsluttet 9. klasse.

Der skal udfyldes et online-ansøgningsskema af ansøgeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der forventes, at man kan arbejde minimum fem uger i højsæsonen – skolernes sommerferie – og minimum hver anden weekend før og efter højsæsonen.

Man skal kunne tale og forstå dansk.

Alle indkomne ansøgninger gennemgås løbende, og man vil blive kontaktet med henblik på en eventuel jobworkshop.

Ansøgningsfrist søndag den 10. januar.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...