Skal du i tjeneste på Sergenten, Sønderborgs nye eventsted?

9. april 2022 Erhverv

Den 18. juni holdes der rekrutteringsworkshop på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor der skal deltids-ansættes servicemedarbejdere, som kan hjælpe med servering, garderobe, bar, oprydning og opvask.

“Servicemedarbejderne får ikke en bestemt opgave eller station og det gør, at de kan stå i opvask ved ét event og måske servere ved et andet. Altså bliver alle en slags blæksprutter, som kan hjælpe der, hvor der er behov”, forklarer eventchef Anne Kathrine Bruun-Sørensen fra Hotel Alsik, som skal stå for arrangementerne i Sergenten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun ser meget gerne et Sergenten-team, som består af medarbejdere i alle aldre.

“Vi vil meget gerne have medarbejdere fra 18 år og op til 90 og når vi holder rekrutteringsworkshop så kigger vi på, om deltagerne er imødekommende, servicemindede og kan holde mange bolde i luften – og på om de er holdspillere”, siger Anne Kathrine Bruun Sørensen og tilføjer, at de, som bliver ansat får rigtig mange gode oplevelser, når der er events på Sergenten.

“Og så får de selvfølgelig løn for deres arbejde. 163,45 kroner i timen”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Timeantallet vil variere efter behov, og arbejdstiden vil typisk ligge om aftenen og i weekender.

Du kan læse mere og tilmelde dig workshoppen på Hotel Alsiks hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...