Skal du med Outdoor i Centrum på oplevelse i Norge?

25. maj 2022 Samfund
Privat foto
Privat foto

Hvis du er til nye eventyr i den storslåede natur, så har du nu muligheden for at komme med på tre dages rejse til Stavanger i Norge, hvor den imponerende klippeformation Preikestolen troner i det smukke landskab.

Det er friluftsbutikken, Outdoor i Centrum, der arrangerer turen der varer fra den 22. – 24. september, og der er stadig mulighed for at tilmelde sig.

“Vi har lavet en tur, der er for alle, og det er ikke en klassisk vandretur, men en miniferie med både luksus og naturoplevelser. Vi skal selvfølgelig gå turen op på den imponerende Preikestol og det er en tur på cirka fem kilometer i stille og roligt tempo”, fortæller Dea Larsen fra Outdoor i Centrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i rejsepakken er der både færgetur fra Hirtshals til Stavanger tur/retur, hvor der er reserveret kahytter og aftenbuffet til alle. I Stavanger er der indlogering på hostel, og en hel dag med mulighed for at opleve den flotte havneby i ro og mag.

Der er plads til i alt 10 deltagere og det handler derfor om at være lidt hurtig, hvis man gerne vil sikre sig en plads til turen.

Yderligere information finder man på Outdooricentrum.dk eller på butikkens Facebookside, Outdoor i Centrum./ds

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...