Skal du med på Kunstskolens næste BGK-hold?

20. februar 2016 Uddannelse

Du skal kontakte Sønderjyllands Kunstskole inden april, hvis du er interesseret i at blive optaget på den kreative talentskole BGK.IMG_2015_mod

BGK, Billedkunstnerisk GrundKursus, på Sønderjyllands Kunstskole er en forberedende skole til kreative unge mellem 16-25 år, der drømmer om optagelse på videregående kreative uddannelser, som kunstakademiet, designskolen, arkitektskolen, animationsskolen m.fl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uddannelsen, der er et 1-årigt fuldtidsstudie, er støttet af kommunen og eksterne sponsorer således at uddannelsen, på nær materialeomkostninger, er gratis.

Læs mere om uddannelsen og mulighederne på Billedkunstnerisk Grundkursus’ hjemmeside  eller kontakt skolen på tlf. 74 42 18 28.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...