Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv
Hospitalsklovne. Pressefoto
Hospitalsklovne. Pressefoto

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må opholde sig på landets hospitaler i kortere eller længere perioder.

Ruten til Klovneløbet vil være mellem en og tre kilometer, som de fleste kan løbe med på. Og bliver man tørstig og småsulten af løbeturen, er der gratis drikkevarer og snacks med kærlig hilsen fra Lidl.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hos Lidl ønsker vi at bidrage til det samfund, vi er en del af – og Danske Hospitalsklovne er en hjertesag for os. Derfor er vi glade for at kunne donere snacks og drikkevarer til årets Klovneløb, som muliggør at endnu flere Danske Hospitalsklovne kan komme ud og sprede glæde og latter blandt indlagte børn og unge på landets hospitaler”, siger direktør Jens Stratmann fra Lidl i en pressemeddelelse.

Klovneløbet er for alle – uanset om man vil gå, rulle eller løbe. Her er det vigtigste, at man får en sjov og hyggelig dag, mens man bidrager til en god sag. En billet koster 70 kroner, hvor 63 af dem går direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. De resterende syv kroner går til den lokale arrangør, hvis vedkommende ønsker det.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Opbakning igennem donationer og tilmeldinger betyder en verden til forskel for os. Danske Hospitalsklovne arbejder for at møde og styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, men fordi vi er en velgørende forening, er vi afhængige af økonomisk støtte fra virksomheder som Lidl. Så vi er meget glade for, at Lidl bidrager til Klovneløbet og dermed vores arbejde. Vi håber, at mange vil komme og være med”, lyder det fra Tania Dethlefsen, direktør for Danske Hospitalsklovne.

Køb billet på Danske Hospitalsklovnes hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...