Skal du synge med på julens sange i Sangcentret?

23. oktober 2020 Kultur

At synge sammen giver energi, fællesskab og velvære. Og særligt op i mod jul giver det os danskere en dejlig følelse inden i, at holde traditionerne i hævd. Derfor arrangerer Det Sønderjyske Sangcenter atter nogle fællessang hold, hvor vi vil synge de traditionelle danske julesange.

Dette er en opfølgning på den bragende succes Sangcentret oplevede i efteråret, da de lancerede de første fællessang hold hvor 50 personer sang med. Sangcentret råder over hele 1600 kvadratmeter, så der er masser af plads til at synge med afstand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver to hold; tirsdag formiddag og torsdag eftermiddag, skriver Sangcentret.

Vi skal synge sammen i halvanden time hver gang, og sangcentret sørger for kaffe og småkager.

“Alle kan være med! Også dem, der ikke synes, de har en tone i livet”, siger Mette Rasmussen.

“Alle kan synge, og vi bliver stærke af at gøre det sammen. På disse hold fokuserer vi på at synge og hygge og bare “være” sammen, og al sang er bedre end ingen sang – så kom og syng med”, opfordrer hun. “Vi skal primært synge danske julesange, og deltagerne kan få indflydelse på repertoiret ved at foreslå konkrete sange, når de tilmelder sig”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen er 175 kroner for tre gange – altså knap 60 kroner pr. gang – inklusiv kaffe!

Nærmere info om tidspunkter og tilmelding sker på Sangcentrets hjemmeside.

“Vi har en positiv forventning om, at rigtig mange gerne vil være med, så man skal nok skynde sig at melde til. Hvis tilslutningen er helt overvældende stor, så opretter vi nogle flere hold”, siger Mette Rasmussen.

Sangcentret har adresse på Sønderborg Kaserne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...