Skal du til Back to the Roots-festival i Rinkenæs?

12. februar 2020 Kultur

Arrangørerne bag Back to the Roots-festival i den gamle skole i Rinkenæs håber på stort fremmøde den 6. og den 7. marts, hvor der er masser af musik og også kunst på programmet..

Vi håber at mange vil støtte op og være med til at sætte Rinkenæs på kortet over danske festival-byer, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Festivalen byder på god  roots – og folkmusik, i den brede forstand, og hyggeligt samvær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag åbnes dørene åbnes klokken 15:30, hvor vi også vil fejre 100-året for Genforeningen.

Børn fra Rinkenæs Skole har sammen med elever fra en dansk skole i Handewitt hele ugen arbejdet på et genforeningsprojekt, der vises på skolen.

Mads Hansens Kapel spiller op til et ægte ”Fanø dansebal”, og genforeningsåret markeres yderligere, når Marskens Guld fra Tønder spiller genforeningssange.

Lørdag åbnes dørene klokken 11.00. Du kan tilmelde dig til lidt let mad sammen med en eksklusiv øl-smagning, der foregår kl. 11.30 med specialøl fra ølshoppen BrewParts fra Broager.

Om aftenen er der fællesspisning med mad fra Værftet Restaurant & Bar. Husk tilmelding.

Et musikalsk højdepunkt bliver Almost Irish – fire vestjyske brødre, der spiller irsk, skotsk og engelsk folkemusik, samt Hawkeye & Hoe – et mix af country, rockabilly og bluegrass.

Har du brug for et hvil, er der et ”cosy” hjørne med bløde møbler, der indbyder til en hyggesnak.

”Living Art” med kunstnere fra Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening er med begge dage og vil male og tegne kunstværker til musikken og værkerne sælges  efterfølgende på en  kunstauktion.

Læs meget mere og køb billet HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk