Skal du være med til at tage imod Dronningen?

18. juni 2021 Gråsten

Når Dronningen kommer til Sønderborg og Gråsten for at tage sommerophold på Gråsten Slot, så er det meste, som det plejer at være.

Der er dog én væsentlig forandring, og det er, at ankomsten i Sønderborg og Gråsten kræver både billetter og gyldigt coronapas for at komme tættest på ved modtagelsen af dronningen. Årsagen er Corona-situationen, for der er stadig restriktioner for større forsamlinger og arrangementer med hensyn til afstand og at hver tilskuer skal fremvise gyldigt coronapas. Det er kravene for at blive lukket ind i de afspærrede områder på Slotskajen i Sønderborg og på Torvet i Gråsten. Børn og unge under 16 år er fritaget for coronapas, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg lukkes der 400 tilskuere ind på selve Slotskajen, der bliver afspærret for alle andre. Kongeskibet lægger til ved Slotskajen kl. 10.

På Torvet i Gråsten bliver der adgang for 75 personer fordelt på to afspærrede områder: Én på selve Torvet foran Det gamle Rådhus, og én på fortovet over for Torvet foran butikkerne. Dronning Margrethe kommer til Torvet i Gråsten cirka kl. 10.30.

Publikum har mulighed for at stå uden for de afspærrede områder, men her opfordres alle borgere til at overholde de gode coronaråd om afstand og ikke om at møde op, hvis man er smittet eller har symptomer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du KLIKKER HER kan du bestille billet til pladserne i Sønderborg – og KLIKKER DU HER finder du billet til Torvet i Gråsten.

Der kan bestilles op til fem billetter og de skal vises, når man skal ind i området.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...