Skal du være til at samle affald i Broager og på Broagerland?

27. marts 2022 Broager

Tour de France nærmer sig og det flyder med affald langs vejene, så søndag den 3. april fra kl. 10.00 til 12.00 har Landsbylaugene på Broagerland og Broager Udviklingsforum arrangeret indsamling af affald langs vejene på Broagerland. Det er et fælles projekt for Broagerland og vi håber selvfølgelig at rigtig mange deltager.

Som noget nyt i år samler vi ind den samme dag og slutter dagen med musik, taler og præmier til de sjoveste fund, skriver initiativtagerne.

Vi mødes som vi plejer i landsbyerne – i Broager by er det i Parken – og her får deltagerne udleveret gule affaldssække og billet til spisning. Det eneste, deltagerne selv skal medbringe, er gul trafikvest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 12.30 slutter vi dagen på parkeringspladsen ved hallen på Skolevej i Broager.Her samler vi alt affaldet, præmiere de sjoveste fund og så vil der være grillpølser og drikkevarer til alle deltagerne.

Af hensyn til forplejningen bedes du senest den 29. marts tilmelde dig Landsbylauget i enten Dynt/Skelde/Gammelgab – Brunsnæs/Iller/Busholm – Vemmingbund – Smøl eller – hvis du bor i Broager –  på broager.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...