Skal du være Tour-rytter i Alssund-Løbet?

19. juli 2013 Uncategorized

Nu har du chancen for at lege Tour-rytter. Du skal bare have en racercykel og tilmelde dig Alssund-Løbet, der kør i egnen omkring Sønderborg søndag den 4. august. Cyklemotion Sønderborg arrangerer igen det spændende løb, hvor ryttere kan få fornøjelsen af at forsøge at slå deres tid fra sidste år.

Alssund-Løbet er et motionsløb for de mere udholdende motionscyklister, som kan køre enten 70, 110 eller 140 km.

For alle tre distancer startes samlet, hvor der køres i et sammenhængende felt med mastere i feltets front frem til skanseområdet, hvor løbet gives fri. Der er tale om prolog gennem byen med sponsorer og borgmester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Startklar.

Startklar.

Herefter kan du cykle i eget tempo, og ruterne er tydeligt afmærket med skilte, så det skulle være nemt at cykle for sig selv eller i grupper. Dog vil det være en fordel at tage et kort med over ruten (udleveres ved startbordet), da vi har erfaring for, at afmærkningsskiltene nogle steder er fjernet eller at de er blevet vendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Feltet vil blive ledsaget af Kontor Syd biler for og bag ved prologen, så deltagerne kommer sikkert gennem byen og ned til Vemmingbundvej.

På alle ruter kører servicevogne modsat retning som cyklisterne.

Tid og distance måles  efter prologen, hvor løbet gives frit.

Se tilmelding, starttider mv.: http://cms-soenderborg.dk/?page_id=112 – og her kan du også læse om den hyggelige Sønderborgturen, hvor alle cyklende kan deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...