Skal du være Tour-rytter i Alssund-Løbet?

19. juli 2013 Uncategorized

Nu har du chancen for at lege Tour-rytter. Du skal bare have en racercykel og tilmelde dig Alssund-Løbet, der kør i egnen omkring Sønderborg søndag den 4. august. Cyklemotion Sønderborg arrangerer igen det spændende løb, hvor ryttere kan få fornøjelsen af at forsøge at slå deres tid fra sidste år.

Alssund-Løbet er et motionsløb for de mere udholdende motionscyklister, som kan køre enten 70, 110 eller 140 km.

For alle tre distancer startes samlet, hvor der køres i et sammenhængende felt med mastere i feltets front frem til skanseområdet, hvor løbet gives fri. Der er tale om prolog gennem byen med sponsorer og borgmester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Startklar.

Startklar.

Herefter kan du cykle i eget tempo, og ruterne er tydeligt afmærket med skilte, så det skulle være nemt at cykle for sig selv eller i grupper. Dog vil det være en fordel at tage et kort med over ruten (udleveres ved startbordet), da vi har erfaring for, at afmærkningsskiltene nogle steder er fjernet eller at de er blevet vendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Feltet vil blive ledsaget af Kontor Syd biler for og bag ved prologen, så deltagerne kommer sikkert gennem byen og ned til Vemmingbundvej.

På alle ruter kører servicevogne modsat retning som cyklisterne.

Tid og distance måles  efter prologen, hvor løbet gives frit.

Se tilmelding, starttider mv.: http://cms-soenderborg.dk/?page_id=112 – og her kan du også læse om den hyggelige Sønderborgturen, hvor alle cyklende kan deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...