Skal et idrætsinitiativ fra Sønderjylland vinde en pris?

11. september 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Er det i år, det er et idrætsinitiativ fra Sønderjylland, der skal vinde Danskernes Idrætspris og de 100.000 kroner, der følger med?

Måske.

Men det kræver indstillinger af gode, lokale idrætsinitiativer HER på danskernesidrætspris.dk.

Bag prisen står e-Boks, DR P4 og Danmarks Idrætsforbund, der nu ruller den landsdækkende kampagne ud. Punktummet sættes, når vinderen afsløres i DR’s show SPORT 2017 lørdag 6. januar 2018, skriver Danmarks Idrætsforbund i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle i Sønderjylland kan  frem til 29. september kl. 12 indstille en kandidat til Danskernes Idrætspris. Prisen skal gå til det bedste initiativ i idrætsdanmark 2017. Det kan for eksempel dreje sig om en lokal idrætsforening, der yder et ekstraordinært stort arbejde, eller nogen som tilbyder en anderledes form for idrætsaktivitet. Det kan også være en forening, der i særlig grad har formået at engagere et lokalsamfund omkring et banebrydende idrætsinitiativ.

Bemærk, at Danskernes Idrætspris ikke kan gives til en enkelt person.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der sker jo en masse i idrætsdanmark, hvor mange trænere og ledere med store og små initiativer er med til at udvikle dansk idræt. Jeg håber derfor, at mange vil benytte sig af muligheden for at indstille en kandidat til Danskernes Idrætspris. Bare indstillingen i sig selv er jo et skulderklap. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse alle indstillingerne”, siger dommerpaneldeltager Jesper Jensen ,cheftræner Team Esbjergs håndboldhold.

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...