Skal i holde festlig julefrokost på Alpen Wahnsinn?

20. september 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På Alpen Wahnsinn er der plads til op til 100 gæster til julefrokost og der er en del virksomheder, der allerede har bestilt pladser. Det kan virke lidt pudsigt, fordi Alpen Wahnsinn ikke er et spisested.

Lone Stavski Simonsen klar til at holde julefrokoster med afterski-stemning.

Lone Stavski Simonsen klar til at holde julefrokoster med afterski-stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men vi får leveret virkelig god mad, som vores gæster sætter stor pris på, siger Lone Stavski Simonsen, der er ejer af Alpen Wahnsinn. Hun er slet ikke i tvivl om, hvorfor mange gæster vælger at holde julefrokosten hos hende.

– Her er det helt i orden at slå sig løs – og får man lyst til at danse på bordene, så er det bare at gå i gang, siger hun. På Alpen Wahnsinn er der heller ikke fotografer, der blitzer gæsterne og udstiller dem på Facebook og andre steder.

– Vi har det sådan, at det, der sker på Alpen Wahnsinn, det bliver indenfor dørene, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julefrokosten er helt traditionel, så gæsterne får den mad, som de fleste synes, der er det helt rigtige til en julefrokost:

 

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...