Skal i holde festlig julefrokost på Alpen Wahnsinn?

20. september 2013 Erhverv

På Alpen Wahnsinn er der plads til op til 100 gæster til julefrokost og der er en del virksomheder, der allerede har bestilt pladser. Det kan virke lidt pudsigt, fordi Alpen Wahnsinn ikke er et spisested.

Lone Stavski Simonsen klar til at holde julefrokoster med afterski-stemning.

Lone Stavski Simonsen klar til at holde julefrokoster med afterski-stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men vi får leveret virkelig god mad, som vores gæster sætter stor pris på, siger Lone Stavski Simonsen, der er ejer af Alpen Wahnsinn. Hun er slet ikke i tvivl om, hvorfor mange gæster vælger at holde julefrokosten hos hende.

– Her er det helt i orden at slå sig løs – og får man lyst til at danse på bordene, så er det bare at gå i gang, siger hun. På Alpen Wahnsinn er der heller ikke fotografer, der blitzer gæsterne og udstiller dem på Facebook og andre steder.

– Vi har det sådan, at det, der sker på Alpen Wahnsinn, det bliver indenfor dørene, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julefrokosten er helt traditionel, så gæsterne får den mad, som de fleste synes, der er det helt rigtige til en julefrokost:

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 112, Sønderborg

Brand i kælderen i boligblok

30. juli 2021 112

Omkring 23:30 blev Sønderborg Brand og Redning torsdag kaldt ud til en brand i en boligblok i Ringgade i Sønderborg. “Der var ild i en tørretumbler i kælderen og alle beboere i opgangene blev evakueret”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at branden hurtigt blev slukket. “Så her klokken oo:20 er alle […]

Læs mere...