Skal I med til et brag af en julefrokost?

31. august 2022 Uncategorized

Byggefonden krydser fingre – og hvad der ellers kan krydses – for at der i år kan holdes julefrokost i SFS-Hallen.

I to år har vi måttet aflyse, så nu trænger vi til at holde en ordentlig fest med en god gang traditionel julefrokost, musik og dans.

Hallen er sædvanen tro pyntet op med lysekroner og farvede lyskæder osv.

Maden leveres som tidligere af Holbøl Landbohjem, hvilket borger for god kvalitet, skriver Byggefonden.

Der startes med en tallerken med lidt sild og andre gode sager. Derefter er der storejulebuffet, med alt hvad hjertet begærer. Afslutningsvis er der ris á la mande, ostebord og frugt. Ingen behøver at gå sultne fra bordet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken er sædvanen tro hallens husorkester TIP TOP PARTYBAND. De forstår at levere underholdning og dansemusik i topklasse. Der bliver skabt en rigtig julefrokoststemning lige fra den første skål. Efter spisningen bliver der spillet op til dansemusik, så man skal virkelig være sløv i betrækket, såfremt man ikke får rørt dansebenene.

Så Byggefonden kan kun opfordre alle –  firmaer – kollegaer – naboer – familier – venner – og andre til at få reserveret den 25. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes/reserveres ved henvendelse på tlf. 3089 1549 eller mail: gubbertsen@dyb-net.dk.

Vi kan kun anbefale at komme ud af starthullerne. De første allerede har reserveret plads – og vi har jo kun plads til ca. 600 gæster i SFS-Hallen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...