Skal Karsten Höyer Grau sidde for Nye Borgerlige eller være løsgænger?

26. august 2016 Politik

På onsdag skal byrødderne bestemme sig for, om det tidligere medlem af Dansk Folkeparti, Karsten Hôyer Grau, skal have lov til at repræsentere Nye Borgerlige eller om han skal have titlen: Løsgænger.

Karsten Höyer Grau sagde farvel til DF, der efter hans mening er blevet for meget socialdemokratiske.

Karsten Höyer Grau sagde farvel til DF, der efter hans mening er blevet for meget socialdemokratiske.

Et byrådsmedlem kan i valgperiodens løb skifte fra en repræsenteret kandidatliste til en anden repræsenteret kandidatliste, der er repræsenteret i byrådet eller eventuelt vælge status som løsgænger.

Et byrådsmedlem kan bede om, at vedkommende for fremtiden, alene eller eventuelt sammen med andre medlemmer, repræsenterer et parti eller en kandidatliste, der ikke opnåede valg eller ikke deltog ved det senest afholdte valg til byrådet.

Men det er byrådet, der afgør, hvorvidt et medlems meddelelse om, at vedkommende for fremtiden repræsenterer et parti eller en kandidatliste, der ikke allerede er repræsenteret i byrådet, skal have den virkning, at dette skal angives i “alle sædvanlige sammenhænge”, herunder i beslutningsprotokollen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Indenrigsministeriet er det byrådet, der beslutter om vedkommende skal repræsentere Nye Borgerlige i forhold til beslutningsprotokollen eller om man vil betragte ham som løsgænger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...