Skal Karsten Höyer Grau sidde for Nye Borgerlige eller være løsgænger?

26. august 2016 Politik

På onsdag skal byrødderne bestemme sig for, om det tidligere medlem af Dansk Folkeparti, Karsten Hôyer Grau, skal have lov til at repræsentere Nye Borgerlige eller om han skal have titlen: Løsgænger.

Karsten Höyer Grau sagde farvel til DF, der efter hans mening er blevet for meget socialdemokratiske.

Karsten Höyer Grau sagde farvel til DF, der efter hans mening er blevet for meget socialdemokratiske.

Et byrådsmedlem kan i valgperiodens løb skifte fra en repræsenteret kandidatliste til en anden repræsenteret kandidatliste, der er repræsenteret i byrådet eller eventuelt vælge status som løsgænger.

Et byrådsmedlem kan bede om, at vedkommende for fremtiden, alene eller eventuelt sammen med andre medlemmer, repræsenterer et parti eller en kandidatliste, der ikke opnåede valg eller ikke deltog ved det senest afholdte valg til byrådet.

Men det er byrådet, der afgør, hvorvidt et medlems meddelelse om, at vedkommende for fremtiden repræsenterer et parti eller en kandidatliste, der ikke allerede er repræsenteret i byrådet, skal have den virkning, at dette skal angives i “alle sædvanlige sammenhænge”, herunder i beslutningsprotokollen.

Ifølge Indenrigsministeriet er det byrådet, der beslutter om vedkommende skal repræsentere Nye Borgerlige i forhold til beslutningsprotokollen eller om man vil betragte ham som løsgænger..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Skrot gasfyret og få tilskud til fjernvarme eller en varmepumpe

16. april 2021 Samfund

Første runde af tilskud til energi-renovering via Bygningspuljen blev hurtigt fordelt blandt omkring 8.000 boligejere, men der er fortsat mulighed for at få tilskud fra ’afkoblingspuljen’, hvis boligejere ønsker af skifte gasfyret ud med fjernvarme eller en varmepumpe. ”Det er en oplagt mulighed for os fjernvarmeselskaber, at imødekomme potentielle kunder, der gerne vil skifte til […]

Læs mere...