Skal skøjtebanen tages ned eller fortsat stå klar?

11. januar 2021 Samfund

Skøjtebanen i Sønderborg blev stillet op og åbnet i december 2020 og Teknik- og Miljøudvalgets havde besluttet, at banen skulle bruges af uddannelsesinstitutioner.

Målet var senere at kunne åbne skøjtebanen op for offentligheden, såfremt der måtte blive mulighed for det.

På basis af den udvidede nedlukning, som nu også omfatter alle dele af skolevæsenet, anbefaler forvaltningen at udvalget på torsdag træffer beslutning om skøjtebanens status for resten af skøjtesæsonen i 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det politiske udvalg kan beslutte at lade skøjtebanen stå klar, så den kan bruges, når der kommer en lempelse i restriktionerne – eller beslutte, at den straks skal tages ned – og dermed spare 100.000 kroner, som det koster i strøm at holde skøjtebanen på standby resten af sæsonen.

Det er også muligt at afvente tiden frem mod 17. januar og beslutte på omfanget af restriktioner derefter.

Såfremt restriktionerne i deres nuværende form fortsætter, kan banen tages ned.

Såfremt restriktionerne lettes, eventuelt for dele af uddannelsesinstitutionerne, vil banen kunne åbnes for de relevante grupper frem mod udgangen af februar, hvor skøjtesæsonen slutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...