Skiftedag i Klinik for Fodterapi i Nordborg

22. august 2022 Erhverv
Ulla Steen og Halina Biermann. Privat foto
Ulla Steen og Halina Biermann. Privat foto

Mens Ulla Steen takker af efter 15 år som statsautoriseret fodterapeut, byder Halina Biermann velkommen til endnu et kapitel for den velbesøgte fodklinik i Sundhedshuset i Nordborg.

Halina Biermann har mange års erfaring som fodplejer i Tyskland, men valgte at flytte til Nordsjælland og tage uddannelsen som statsautoriseret fodterapeut. Her har hun været praktiserende i en del år, skriver Klinik for Fodterapi i en pressemeddelelse.

Halina Biermann har altid haft en drøm om at slå sig ned i grænselandet, og da muligheden bød sig, slog hun til.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nordborg er en dejlig by, og jeg føler mig utrolig velkommen” siger Halina Biermann, og fortæller endvidere at hun har købt hus i Nordborg for at starte sit nye ’fod-eventyr’.

Både Halina Biermann og Ulla Steen glæder sig til den nye tilværelse, der venter dem. Ulla Steen går på efterløn, og ser frem til at have friheden som sin nye plads. Hun er meget taknemmelig for den trofasthed hos alle de, der har kommet i klinikken gennem de seneste 15. år

”Det har været nogle dejlige år, men nu er jeg klar til at gå på efterløn”, siger Ulla Steen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to fodterapeuter har været i tæt dialog gennem hele overdragelsesprocessen, og de sidste dage inden overtagelsesdatoen, vil Halina Biermann også være i klinikken.

Ulla Steen og Halina Biermann markerer den store skiftedag og holder en ’Goddag- og Farvel-reception’ i Sundhedshuset i Nordborg på fredag fra kl. 12.00-14.00, hvor de er værter ved lidt mad og drikke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Politik, Sønderborg

Forvaltningen skal finde en vej til at Sønderborg får en skøjtebane

1. februar 2023 Politik

I budgetaftalen for 2023-2026 ønskes det, der laves alternative modeller for anlæg og drift af en skøjtebane i løbet af 2023. Det er afgørende, at et nyt projekt tager udgangspunkt i et offentlig-privat samarbejde, der samtidig kan bruges som showcase for energioptimering og moderne teknologi. ”Vi har bedt forvaltningen undersøge mulighederne for, hvordan vi kan […]

Læs mere...