Skøn festaften med herlig menu og skøn musik

11. december 2022 Erhverv

Det var Hotel Alsiks stjernekok og Masterchefdommer Jesper Koch, som lørdag aften bød Sergentens gæster velkommen til en herlig menu og derefter dans til toner fra The Antonelli Orchestra, som en del kender fra tv-udsendelserne Vild med dans.

“Orkestret sidder på Hotel Alsik, mens I spiser og de har fortalt, at de glæder sig til at komme her og spille. Jeg skulle hilse og sige, at musikerne meget gerne ser, at I også danser, når musikken begynder”, sagde Jesper Koch.

De mange gæster hyggede sig under middagen – og det udviklede sig til en herlig fest, da The Antonelli Orchestra gik på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også få en mad- og musikoplevelser på Sergenten – den 27. januar kommer sangeren Malte Ebert, også kendt som Gulddreng, giver koncert, hvor han leverer en perlerække af sin mange hits.

Inden koncerten kan du nyde en udsøgt tre-retters menu med tilhørende vine. Menuen sættes sammen af Jesper Koch og Alsiks kokketeam.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...