Skøn festaften med herlig menu og skøn musik

11. december 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det var Hotel Alsiks stjernekok og Masterchefdommer Jesper Koch, som lørdag aften bød Sergentens gæster velkommen til en herlig menu og derefter dans til toner fra The Antonelli Orchestra, som en del kender fra tv-udsendelserne Vild med dans.

“Orkestret sidder på Hotel Alsik, mens I spiser og de har fortalt, at de glæder sig til at komme her og spille. Jeg skulle hilse og sige, at musikerne meget gerne ser, at I også danser, når musikken begynder”, sagde Jesper Koch.

De mange gæster hyggede sig under middagen – og det udviklede sig til en herlig fest, da The Antonelli Orchestra gik på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også få en mad- og musikoplevelser på Sergenten – den 27. januar kommer sangeren Malte Ebert, også kendt som Gulddreng, giver koncert, hvor han leverer en perlerække af sin mange hits.

Inden koncerten kan du nyde en udsøgt tre-retters menu med tilhørende vine. Menuen sættes sammen af Jesper Koch og Alsiks kokketeam.

Du kan SE BILLEDER HER.

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...