Skogalleriet flytter til større lokale

5. november 2019 Erhverv

Martin Lindal Grønvall skal snart i gang med at pakke alle skoene i Skogalleriet i Perlegade i flyttekasser og fragte dem til nye lokaler i gågaden. Det er der mindst to gode grunde til.

“Jeg lejer de lokaler, som Alm. Brand tidligere havde og det giver mere plads til at vise alle vores sko frem”, siger butiksejer Martin Lindgren Grønvall til SønderborgNYT.

Flytningen giver også mulighed for nye tiltag.

“Jeg forestiller mig, at jeg åbner butikken for læderkurser i aftentimerne”, siger butiksejeren, der vil tilbyde sønderborgenserne at komme indenfor og lave deres egne forklæder eller hundesnore og andre ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flytningen bringer også Martin Lindgren Grønvall tættere på Kislings, hvor han er en del af det faste morgenhold, som starter dagen med en kop kaffe i fælles flok.

“Det er helt fint at være med på morgenholdet, men alligevel ikke det afgørende for flytningen”, siger han.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...