Skogalleriet flytter til større lokale

5. november 2019 Erhverv

Martin Lindal Grønvall skal snart i gang med at pakke alle skoene i Skogalleriet i Perlegade i flyttekasser og fragte dem til nye lokaler i gågaden. Det er der mindst to gode grunde til.

“Jeg lejer de lokaler, som Alm. Brand tidligere havde og det giver mere plads til at vise alle vores sko frem”, siger butiksejer Martin Lindgren Grønvall til SønderborgNYT.

Flytningen giver også mulighed for nye tiltag.

“Jeg forestiller mig, at jeg åbner butikken for læderkurser i aftentimerne”, siger butiksejeren, der vil tilbyde sønderborgenserne at komme indenfor og lave deres egne forklæder eller hundesnore og andre ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flytningen bringer også Martin Lindgren Grønvall tættere på Kislings, hvor han er en del af det faste morgenhold, som starter dagen med en kop kaffe i fælles flok.

“Det er helt fint at være med på morgenholdet, men alligevel ikke det afgørende for flytningen”, siger han.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...