Skole-reportage: Abishna hyggede i Danmark i sommer

2. oktober 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderskov-Skolens 4. klasser har skrevet små reportager om deres sommerferie – og en del af dem bringes her på SønderborgNYT.

Abishna skriver:

I min sommerferie har jeg leget med en, der hedder Thameera.

Vi fik lækre is og vi købte slik og chips. Det var lækkert.

Abishna fra Sønderskov-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har også været i Tyskland. Så købte vi ting og tøj. Det var gode ture til Tyskland.

Med Thameera har jeg været på Fakta legepladsen, fitnesscenteret, terningelegepladsen og så videre.

Jeg var i kolonihaven både med Thameera og uden hende.

Jeg legede også med min kusine Tharsiha.

Jeg har haft det sjovt og spændende, fordi jeg har været til nogle tamilske konkurrencer, som hedder Villiatu Poddi. De var der også 2015 og 2016, men jeg var ikke med 2016, fordi jeg var i Sri Lanka. Men jeg var med 2015 og 2017 det var sjovt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi pakkede også lidt, fordi vi skal flytte 15. oktober.

Jeg glæder mig sygt meget.

20. maj 2024 112, Sønderborg

Brandbiler på Dybbølgade

20. maj 2024 112

Mandag eftermiddag kørte et par brandbiler fra Station Sønderborg til Dybbølgade og det samme gjorde indsatsleder Jeppe Jørgensen. “Der var ingen brand. Det var en røgalarm i en lejlighed, som var gået i gang. Det fik naboen til at ringe”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT. “Det er rigtigt fint naboen reagerede og hellere gøre det […]

Læs mere...