Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

Fredag blev der festet på Tansghave. Foto: Ole Kæhler
Fredag blev der festet på Tansghave. Foto: Ole Kæhler
23. februar 2024 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar.

“I dag er det 20 år siden og det fejrer vi med en gallafest, der er balloner, musik, god mad og der kommer også en overraskelse”, sagde plejecenterleder Betina S. Jørgensen, der har været på Tangshave siden november 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens de ældre sad og spiste, kom der pludselig en masse børn og det var elever fra to klasser på Friskolen Østerlund.

“Børnene vil gerne synge fødselsdagssang sammen med os”, sagde Betina S. Jørgensen. Og så blev der sunget – og da det var klaret, så gav børnene en blomst til hver af de ældre.

Her er der billeder fra gallafesten.

 

 

 

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...