Skolechef Erling Andresen går på pension fra årsskiftet

23. september 2021 Erhverv

Efter at have været chef i Sønderborg Kommune siden kommunesammenlægningen har skole- og uddannelseschef, Erling Andresen, valgt at gå på pension.

Det sker med udgangen af december, skriver Sønderborg Kommune.

Direktør for Børn, Uddannelse og Sundhed, vicekommunaldirektør Carsten Lund, sender en stor tak til skole- og uddannelseschefen:

”Jeg vil gerne rose og anerkende Erling Andresens kæmpe indsats for Sønderborg Kommune med et særligt hjerte for og fokus på børn og unge de seneste 20 år. Erling Andresen har drevet ledelse i øjenhøjde på hele 0-18 års-området og hans kendskab, engagement og vedholdende fokus på vores skoler og institutioners arbejde med at løfte kerneopgaverne har været ganske imponerende”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har som direktør sat utrolig stor pris på samspillet med Erling Andresen og trukket flittigt på hans store erfaring og viden om børn-, skole- og ungeområdet”, siger han.

I løbet af efteråret vil stillingen som skole- og uddannelseschef blive slået op.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...