Skolelærere delte gode erfaringer om trivsel og læring

8. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Omkring 100 skolefolk var forleden til fællesseminar og tæt dialog om samarbejde på skoleområdet. Det var skolelederne, tillidsrepræsentanterne, arbejdsmiljørepræsentanterne, faglige organisationer og medarbejdere fra forvaltningen børn og uddannelse, der havde revet halvanden dag ud af kalenderen for at gå i dialog om mere kvalitet, tillid og trivsel på de 17 folkeskoler i Sønderborg Kommune.

Den første dag var der fokus på skolereformen og de vigtigste udfordringer, som det ser ud lige nu. Alle deltagere havde inden seminaret formuleret de tre vigtigste udfordringer, og de blev drøftet og tematiseret på mødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Skolereformen og de ændrede arbejdstidsregler fra 2013 var en udfordring på alle skoler, også i Sønderborg. Vi har været gode til at finde løsninger i fællesskab i Sønderborg Kommune. Det handler om godt lederskab og dialog, og der er vi nået rigtig langt. Den vidensdeling, der sker her på fælleseminaret er et godt eksempel på den gode dialog og tillidsopbygning, der har fundet sted”, siger lærerkredsformand Annette Van Buren i en pressemeddelelse.

Torsdag eftermiddag skulle alle skolerne enkeltvis drøfte og finde de tre vigtigste udfordringer for deres skole. Samtidig skulle de faglige organisationer og medarbejdere fra børne- og uddannelsesforvaltningen udvælge de tre vigtigste udfordringer for kommunens skoler som helhed. Efterfølgende blev der udarbejdet handleplaner med tidsplan, succeskriterer og krav om evaluering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag formiddag var der fælles vidensdeling under overskriften “Det lykkes vi med”.

Alle skoler skulle en tur på podiet for at fortælle deres gode historie til inspiration for andre.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...