Skolelærere delte gode erfaringer om trivsel og læring

8. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Omkring 100 skolefolk var forleden til fællesseminar og tæt dialog om samarbejde på skoleområdet. Det var skolelederne, tillidsrepræsentanterne, arbejdsmiljørepræsentanterne, faglige organisationer og medarbejdere fra forvaltningen børn og uddannelse, der havde revet halvanden dag ud af kalenderen for at gå i dialog om mere kvalitet, tillid og trivsel på de 17 folkeskoler i Sønderborg Kommune.

Den første dag var der fokus på skolereformen og de vigtigste udfordringer, som det ser ud lige nu. Alle deltagere havde inden seminaret formuleret de tre vigtigste udfordringer, og de blev drøftet og tematiseret på mødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Skolereformen og de ændrede arbejdstidsregler fra 2013 var en udfordring på alle skoler, også i Sønderborg. Vi har været gode til at finde løsninger i fællesskab i Sønderborg Kommune. Det handler om godt lederskab og dialog, og der er vi nået rigtig langt. Den vidensdeling, der sker her på fælleseminaret er et godt eksempel på den gode dialog og tillidsopbygning, der har fundet sted”, siger lærerkredsformand Annette Van Buren i en pressemeddelelse.

Torsdag eftermiddag skulle alle skolerne enkeltvis drøfte og finde de tre vigtigste udfordringer for deres skole. Samtidig skulle de faglige organisationer og medarbejdere fra børne- og uddannelsesforvaltningen udvælge de tre vigtigste udfordringer for kommunens skoler som helhed. Efterfølgende blev der udarbejdet handleplaner med tidsplan, succeskriterer og krav om evaluering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag formiddag var der fælles vidensdeling under overskriften “Det lykkes vi med”.

Alle skoler skulle en tur på podiet for at fortælle deres gode historie til inspiration for andre.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...