Skonnerten Fylla er fyldt med fynske skoleelever

Skipper Sabba Lile. Foto: Ole Kæhler
Skipper Sabba Lile. Foto: Ole Kæhler
16. maj 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag lagde skonnerten Fylla til ved Slotskajen i Sønderborg, hvor den skal ligge indtil i dag, torsdag, hvor fortøjningerne kastes.

Ombord var der en klasse fra Steinerskolen i Lindved ved Odense.

“Vi sejler jævnligt med skoleklasser, men andre kan også booke os til sejladser”, siger skipper Sabba Lile til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at Fylla jævnligt kommer til Sønderborg.

“Der er flot, der er en god havn, hvor det er let at lægge til i al slags vejr og så er der god service fra jeres havnefoged. Aftaler vi noget med ham, så bliver det sådan. Der er fine badeforhold og nu er der også et havnebad. Så pyt med, at havnen i Sønderborg er lidt dyrere end flere af de andre”, siger skipperen efter at ha’ sendt skolebørnene afsted til havnebadet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Skonnerten Fylla blev bygget om i 1980 og har gennem godt 40 sejlet med unge. Skibet er ejet af en fod og det har et undervisningsformål”.

Her er der billeder af Fylla.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...