Skovby Blues: Vind en billet til koncert med BallBreaker

2. juni 2021 Kultur

Nu har du chancen for at vinde den ene af to billetter til en koncert med det kendte, lokale orkester BallBreaker, som besøger den tidligere kro i Lysabild, nu kendt som Forsamlingsgården. Koncerten, som spilles torsdag den 1. juli, er opvarmning til de næste to dage, hvor der er Skovby Blues.

Skovby Blues sætter to billetter på spil og du har chancen for at vinde en af dem, hvis du skriver i en mail til bluesmanden@gmail.com, hvor Skovby Blues er blevet spillet, inden arrangementet rykkede til Forsamlingsgården i Lysabild. Vinderne trækkes fredag og får direkte besked.

Artiklen fortsætter under annoncen

BallBreaker har mere end 20 års erfaring i at hylde de lidt mere berømte helte i AC/DC og de er kendt for at komme ud over scenekanten og levere koncerter af høj klasse, skriver Skovby Blues, som arrangerer koncerten.

Lukker man øjnene, er det svært at høre forskel på originalerne og kopierne. Men det ville være synd ikke at kigge, for der er show for alle pengene, når Ballbreaker trykker klassikere som Hells Bells og Higway to Hell ud gennem højttalerne.

Som opvarmning til Ballbreaker spiller det fremadstormende fynske orkester, Fennec on Fire, der også optræder på årets Skovby Blues Festival, som holdes for 14. gang og det er i dagene 2. og 3.  juli, ligeledes på Forsamlingsgården.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu nogle få billetter ledige til Skovby Blues og de kan købes her på PLACE2BOOK .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...