Skovby by Night – både i dag og den kommende torsdag

21. juli 2022 Samfund

I dag, torsdag, er der Skovby by Night frem til klokken 22, hvor du kan jagte ’lopper’ i et væld af boder, som ligger i haver og på pladser på private grunde – og børn kan få lov til at sidde bag rattet i en brandbil fra Sydals Frivillige Brandværn, se på geder og et æsel ved møllen eller lege på legepladsen ved parkeringsområdet.

Der er også gode muligheder for at købe noget spiseligt flere steder – og hos Skovby Blues står den på hygge og god musik.

Hvis du ikke når at opleve Skovby by Night i dag, så er chancen der igen torsdag i den kommende uge, hvor der igen er boder med lopper, kunsthåndværk, tøj og masser af andre ting fra klokken 16 til klokken 22.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og Migges Bageri vil igen stå klar med frisklavet pizza, markedskranse og andet godt – ligesom Skovby Kro byder på forskelligt at spise – både udendørs og indenfor.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...