Skovvandringen i Oksbøl Skov er aflyst

18. august 2020 Nordborg

Det er med stor ærgrelse af dette års skovvandring – den 20. august – i Oksbøl Skov må aflyses. Men på grund af usikkerheden omkring udviklingen af Covid-19 i Danmark har Vandsamarbejdet, kommunen og Naturstyrelsen valgt at udskyde naturvandringen i Oksbøl Skov til 2021.

“Alle parter er rigtig kede af, at turen igen må udskydes. Der er en masse spændende og nyt at kigge på i den nye skov. Skoven gror og gror og nu er nogle af de højeste træer allerede 4-5 meter”, fortæller skovrider Inge Gillesberg fra Naturstyrelsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”På den aflyste tur skulle man på skovvandringen have set nogle af de mange nye vådområder, som er genskabt. Naturstyrelsen er nemlig i fuld gang med at lukke underjordiske drænrør, således at vandet ikke ledes væk fra skoven, men bliver i lavningerne som nye søer og sumpområder. Det giver masser af fugle, padder og insekter i skoven”, fortæller skovfoged Martin Reimers fra Naturstyrelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...