Skriv stelnummeret på din cykel op og gem sedlen

7. oktober 2015 112

Politiet må ifølge TV SYD nogle gange lade cykeltyve køre videre på en stjålen cykel.

“Mange cykel-ejere har ikke stelnummeret på deres cykel skrevet op. Derfor er de på den, når cyklen forsvinder. Andre har ikke en godkendt lås på – eller de mener, at de ikke vil få noget særligt af forsikringsselskabet på grund af cyklens alder eller på grund af selvrisikoens størrelse. Nogle har ikke en godkendt lås på cyklen og anmelder den derfor heller ikke stjålet”, siger politikommissær Mikael Knudsen fra Udlændingekontrollen i Padborg.elcykel1

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet afslører jævnligt lastvogne på ved ud af Danmark, fyldt med cykler.

Når cyklerne ikke er meldt stjålet, kan politiet ikke sigte chaufføren for tyveri eller hæleri. Og i sidste ende kan det blive nødvendigt at lade chaufføren køre – med cyklerne.

“Det ærgrer os hver gang, vi må lade formodede tyve gå – og endda med det stjålne”, siger Mikael Knudsen, som kommer med denne opfordring:

“Gem dit stelnummer – og meld din cykel stjålet så hurtigt som muligt. Altid”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også tilfælde, hvor politiet stopper en cykel, hvor det er ejeren, der kommer trillende på et køretøj, som han selv har meldt stjålet.

Det er forsikringssvindel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...