Skt. Hans-fest i Nørreskoven begynder med orienteringsløb

11. juni 2013 Kultur

Traditionen tro inviteres alle interesserede til stor Sankt Hans-fest for hele familien i den gamle skovfogedbolig Nygård i Nørreskoven på Als søndag d. 23. juni.

Her er det Skt. Hans i Skagen. Den 23. juni bliver det i Nørreskoven.

Arrangementet starter kl. 17.00 med et 3,5 kilometer langt familieorienteringsløb, hvor der er mulighed for at vinde forskellige præmier i den indlagte konkurrence. Man skal ikke lade sig afskrække af ordet orienteringsløb, idet det også er tilladt at gennemføre løbet gående.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 18.00 åbnes for salg af grillpølser, øl og vand, kaffe og kage, og der vil være musik med Nordals Spillemændene og jazzgruppen Sax-Appeal fra Nordborg med sangerinden Iben Broholm.

Herefter vil der være underholdning for børn, forskellige familieaktiviteter og folkedans, inden man kl. 20.15 går til festpladsen ved stranden, hvor bålet tændes. For at tage afstand fra tidligere tiders hekseafbrændinger og kvindeundertrykkelse, har man besluttet, at bålet igen i år vil være uden heks. Båltalen holdes i år af Stephan Kleinschmidt, der er formand for Erhvervs- og Kulturudvalget i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne, og man er velkommen til selv at medbringe madkurv og drikkevarer.

Arrangementet laves i et samarbejde mellem  E´Svenstruplaug, Sønderborg Orienteringsklub, Nordals Folkedansere og Foreningen Nygård.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...