Skulderklap til medarbejderne hos OJ Electronics i Sønderborg

6. maj 2021 Erhverv
Foto: Pressefoto, OJ Electronics
Foto: Pressefoto, OJ Electronics

Elektronikvirksomheden OJ Electronics i Sønderborg har sat ikke mindre end tre omsætningsrekorder i årets første fire måneder og det udløser nu, et velfortjent skulderklap til medarbejderne på hovedkontoret i Sønderborg – et skulderklap – som samtidig skal bakke op om den lokale oplevelsesindustri.

”Verden er begyndt at åbne sig igen og jeg er stolt over, at alle hos OJ Electronics har løftet i flok og gennem et stærkt og dedikeret samarbejde, er lykkedes med at komme godt i gang med 2021, hvor vi satte omsætningsrekord i januar, februar og senest i april måned, siger Erik Damsgaard, administrerende direktør hos OJ Electronics i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medarbejderne modtager et oplevelsesgavekort, som kan bruges på restauranter, cafeer, biografer og andre oplevelsessteder.

”Jeg er meget imponeret over, hvordan alle medarbejdere har bidraget til den store omsætningsvækst vi har oplevet i år, som er et resultat af mange timers ihærdig indsats samt topprofessionelt og engageret arbejde i en vanskelig tid”, siger Erik Damsgaard, der lægger vægt på, at det netop er den hårdt ramte oplevelsesbranche, der kan få glæde af, at OJ Electronics medarbejdere nu har en ekstra skilling på lommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som mange andre virksomheder kiggede OJ Electronics med bekymring på den verdensomspændende Corona-pandemi, da verden lukkede ned for mere end et år siden, men med en ihærdig og målrettet indsats, er det lykkedes virksomheden at komme styrket ud af Corona-pandemien.

Med produktion i Danmark, Asien og Tjekkiet var der særligt fokus på, hvordan det skulle lykkedes at få komponenter frem til fabrikkerne samt at få de færdige produkter ud til kunderne i de mere end 35 lande, som Sønderborg-virksomheden eksporterer til.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er, indtil nu, kommet godt gennem Corona-tiden, men der er mange lokale virksomheder – særligt inden for oplevelsesbranchen – der først lige er åbent efter en lang tid uden kunder og vi vil gerne bakke op lokalt, så oplevelsesbranchen kan få et lille, ekstra rygstød, når OJ Electronics medarbejdere skal ud og indløse deres oplevelsesgavekort”, siger Erik Damsgaard.

OJ Electronics udvikler IoT-baserede styringer til gulvvarme og til ventilationsanlæg og har specialiseret sig i at være en del af kundens samlede digitale infrastruktur gennem udvikling af kundespecifikke og energieffektive løsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

OJs avancerede motorstyringer udgør, sammen med sensorteknik, intelligent software og teknisk innovation, en samlet styring af ventilationsanlægget og er dermed en integreret løsning for kunderne.

Med hovedkvarter i Sønderborg og salgskontorer i England, Polen og USA, beskæftiger OJ Electronics flere end 160 medarbejdere og eksporterer løsninger til hele verden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...