Skulpturerne med navne på modtagere

20. juni 2013 Kultur

De ti skulpturer, der er ved at blive tryllet frem på havnen i Sønderborg, skal stå forskellige steder i Sønderborg Kommune.

– Og det var ikke helt let at vælge modtagerne ud, siger Finn Johansson. han havde samlet en lille gruppe, der skulle give de mange ansøgninger point og der var enighed om, at Kvinde- og Krisecenter skulle have en skulptur. Andet var der ikke enighed om.

– Så måtte jeg finde en anden måde at finde modtagere på og det gjorde jeg så. Blandt modtagerne var også Højskolen Strand, der så lukkede i mellemtiden. Deres skulptur gives i stedet til Fynshav Bylaug, så den bliver i Fynshav, siger Finn Johansson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finn Johansson er bestyrer i den fond, der blev stiftet af autohandler Uwe Wolf. Sammen med Tanja Zeba fra Center for Kultur er det fondsbestyrelsen, der står for arrangementet.

– Og vi er rigtigt glade for Tanja Zebas store indsats, siger Finn Johansson, der har givet den flittige kulturpige kælenavnet: Super-Tanja.

Se billederne og navnet på modtagerne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.566991553351413.1073741901.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...