Skulpturerne med navne på modtagere

20. juni 2013 Kultur

De ti skulpturer, der er ved at blive tryllet frem på havnen i Sønderborg, skal stå forskellige steder i Sønderborg Kommune.

– Og det var ikke helt let at vælge modtagerne ud, siger Finn Johansson. han havde samlet en lille gruppe, der skulle give de mange ansøgninger point og der var enighed om, at Kvinde- og Krisecenter skulle have en skulptur. Andet var der ikke enighed om.

– Så måtte jeg finde en anden måde at finde modtagere på og det gjorde jeg så. Blandt modtagerne var også Højskolen Strand, der så lukkede i mellemtiden. Deres skulptur gives i stedet til Fynshav Bylaug, så den bliver i Fynshav, siger Finn Johansson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finn Johansson er bestyrer i den fond, der blev stiftet af autohandler Uwe Wolf. Sammen med Tanja Zeba fra Center for Kultur er det fondsbestyrelsen, der står for arrangementet.

– Og vi er rigtigt glade for Tanja Zebas store indsats, siger Finn Johansson, der har givet den flittige kulturpige kælenavnet: Super-Tanja.

Se billederne og navnet på modtagerne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.566991553351413.1073741901.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...