Skulpturkunstenere, modtagere og bagmænd mødtes på Alsion

19. juni 2013 Kultur

Onsdag aften troppede skulpturkunstnerne op på Alsion sammen med deres værtsfamilier. Her mødte de repræsentanter fra de steder, der skal modtage skulpturer og også en række af de mennesker, der holder snor i pengene i Uwe Wolffs fond.

Uwe Wolff havde en autohandel i Sønderborg og han lagde sine penge i en fond, der skal fremme kulturen i Sønderborg Kommune.

Fremfor at vente på og behandle ansøgninger, så valgte fondsbestyrelsen at sætte gang i skulpturprojektet, som havde premiere sidste sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen på Alsion blev med meget hygge og de forskellige værtsfamilier fik snakket om, hvor berigende det er, når man får en kunstner indenfor dørene i en hel uge.

Se billeder af hyggeaften samt skulpturstatus onsdag aften: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.566643750052860.1073741899.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...