Skyd løs på Venstres politiske ordførere

12. september 2014 Politik

Venstres politiske ordfører på Christiansborg, Inger Støjberg, og Venstres politiske ordfører i Sønderborg byråd, Peter Hansen, indtager Den Varme Stol.

Peter Hansen skal sidde lunt på Knøs' Gaard.

Peter Hansen skal sidde lunt på Knøs’ Gaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og i aftentimerne – onsdag den 17. september fra kl. 19:00 på Knøs’ Gård – har alle interesserede mulighed for at stille spørgsmål til de to politiske ordførere, når de på skift sidder klar i Den Varme Stol.

Inger Støjberg og Peter Hansen er de første i en lang række at liggende arrangementer, hvor folketingspolitikere tager plads i Den Varme Stol.

  • I Venstre lytter vi til folks bekymringer og ideer. Derfor indbyder vi alle, uanset politisk tilhørsforhold, til at stå ansigt til ansigt med de folkevalgte og få direkte svar på deres spørgsmål. Dialog er det vigtigste element i et sundt demokrati, siger kredsformand Daniel Staugaard.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Det er gratis, åbent for alle og kræver ikke tilmelding.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...