Skyd løs på Venstres politiske ordførere

12. september 2014 Politik

Venstres politiske ordfører på Christiansborg, Inger Støjberg, og Venstres politiske ordfører i Sønderborg byråd, Peter Hansen, indtager Den Varme Stol.

Peter Hansen skal sidde lunt på Knøs' Gaard.

Peter Hansen skal sidde lunt på Knøs’ Gaard.

Og i aftentimerne – onsdag den 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

september fra kl. 19:00 på Knøs’ Gård – har alle interesserede mulighed for at stille spørgsmål til de to politiske ordførere, når de på skift sidder klar i Den Varme Stol.

Inger Støjberg og Peter Hansen er de første i en lang række at liggende arrangementer, hvor folketingspolitikere tager plads i Den Varme Stol.

  • I Venstre lytter vi til folks bekymringer og ideer.
    Artiklen fortsætter under annoncen

    Derfor indbyder vi alle, uanset politisk tilhørsforhold, til at stå ansigt til ansigt med de folkevalgte og få direkte svar på deres spørgsmål. Dialog er det vigtigste element i et sundt demokrati, siger kredsformand Daniel Staugaard.

Det er gratis, åbent for alle og kræver ikke tilmelding..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...